Innmuringsplate uten rør

kr 0,00

Beskrivelse

En innmuringskrage er en spesialisert komponent som brukes i rørsystemer ved installasjon av rør gjennom vegger, gulv eller tak. Den brukes til å sikre en solid forbindelse mellom røret og bygningsstrukturen, samtidig som den gir en vanntett og tettsittende tilkobling.

Innmuringskragen er vanligvis laget av materiale som rustfritt stål eller PVC, og den har en krage eller flens på utsiden og en gjennomføring for røret i midten. Den installeres under byggeprosessen ved å plassere kraven mellom røret og veggen, gulvet eller taket, og deretter blir materialet rundt kraven fylt inn for å sikre en solid og tett montering.

Denne typen krage er spesielt viktig for å forhindre lekkasjer, fuktskader eller andre uønskede problemer ved penetrering av bygningsstrukturer. Den vanntette forseglingen mellom røret og konstruksjonen hindrer vanninntrengning, beskytter mot fuktighetsskader og opprettholder strukturell integritet.

Innmuringskragen brukes i ulike typer rørsystemer, for eksempel i VVS-installasjoner, avløpssystemer, klimaanlegg eller industrielle rørnettverk. Den er spesielt nyttig der rørene passerer gjennom vegger, gulv eller tak, og er avgjørende for å sikre en pålitelig og vanntett tilkobling mellom rør og bygningsstrukturer.